Bjergposten er på gaden!

Og Bjergposten er jo Lokalhistorisk Forenings årsskrift, og i løbet af november/december måned vil Bjergposten også være at finde i mange postkasser i foreningens lokalområde eller ved den personlige aflevering på rigtig mange adresser. Bestyrelsen har nemlig i det forløbne år samlet en del artikler, der handler om de steder hvor vi bor, og kulminationen er nu at få historierne formidlet ud til medlemmerne.

Så se frem til at møde beretningerne om: Ulven i Klitgård, Murer og entreprenørforretningen i Sønderholm, Digteren i Restrup, Den hjælpsomme Stinne i Nyrup, Tostrup-familien og mange mange flere.

Er du ikke er medlem af Lokalhistorisk Forening endnu, kan du sagtens nå det – ved enten at kontakte et af bestyrelsens medlemmer eller ved at indmelde dig via hjemmesiden.

Næste arrangement: Generalforsamling i Nørholm Forsamlingshus den 11. februar 2015 kl. 19.30. Efter generalforsamlingen holder pensioneret lærer Else Jensen et foredrag med udgangspunkt i notater fra hendes fars barndom i Porsheden.